طرز تهیه آش دندونی
آش دندونی تهران
آش دندونییا آش دندانی همانطور که از نامش مشخص است مرتبط با دندان است. این آش را زمانی طبخ می کنند که کودک اولین دندان خود را در آورده است. آش دندونییک بهانه خوشمزه برای جمع شدن افراد فامیل دور هم است. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر آش دندونی تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه آش دندونی در ادامه با ما همراه باشید.
آش دندونی برای 20 نفر
مواد لازم آش دندونی | |
گوشت گوسفندی | ۲۵۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
جو | نصف لیوان |
لوبیا چیتی | نصف لیوان |
لوبیا قرمز | نصف لیوان |
لوبیا چیتی | نصف لیوان |
عدس | نصف لیوان |
نخود | نصف لیوان |
برنج | نصف لیوان |
گندم | نصف لیوان |
پیاز داغ | به اندازه کافی |
نعناع داغ | به اندازه کافی |
کشک | به اندازه کافی |
فلفل سیاه | به اندازه کافی |
نمک | به اندازه کافی |
دارچین | به اندازه کافی |
آش دندونی کرمانشاه
آش دندونی برای 40 نفر
نخود ، لوبیاقرمز ، لوبیا چیتی را از شب قبل می خیسانیم و در صورت امکان چند بار آبشان را تعویض می کنیم تا علاوه بر برطرف شدن نفخ شان راحت تر پخته شوند. برای شروع کار ، ابتدا نخود و لوبیا ها را به همراه مقداری آب داخل یک قابلمه می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا بپزند و کاملا نرم شوند.در ادامه گوشت را به همراه یک عدد پیاز ، مقداری دارچین و آب داخل یک قابلمه دیگر می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا گوشت بپزد و کاملا نرم شود. عدس ، جو ، گندم و برنج را به همراه مقداری آب در قابلمه اصلی که برای پخت آش در نظر گرفته ایم می ریزیم.