طرز تهیه کاچی به روش سنتی
آشپزی هم مانند بافندگی روشی برای تمرین تمرکز حواس و تکنیکی قدیمی برای مبارزه با اضطراب و بالا بردن حس شادی است. علاوه بر این ها آشپزی مستلزم دقت و توجه زیادی است. باید اندازه گیری کنید، روی رول کردن خمیر تمرکز کنید و… اگر روی طعم و بو تمرکز کنید و حواستان به چیزی که درست می کنید باشد، همین تمرکز حواس به خودی خود باعث کاهش استرس می شود. کسانی که افسردگی دارند با آشپزی آرامش پیدا می کنند چون آشپزی ذهن تان را از افکار ناراحت کننده دور می کند و شما را مجبور می کند روی کاری که در حال انجام هستید تمرکز کنید. و در آخر می توانید چیزی را که با تلاش خودتان درست کرده اید با دیگران به اشتراک بگذارید. در ادامه با ما همراه باشید :) ♥♥♥
غذاهای ایرانی و سنتی بسیار لذیذ و دلپذیر هستند، اما برای کامل شدن یک سفره ایرانی به دسری سنتی نیز احتیاج است. کاچی یکی از دسرهای سنتی ایران است که به مواد اولیه بسیار سادهای نیاز دارد که معمولا در منزل ما ایرانیان وجود دارد. این دسر را با دو شیوه میتوان تهیه کرد که هر کدام طعم خاص خود را دارد. علاوه بر این میتوان به راحتی این دسر ایرانی را تزیین کرد.
طرز تهیه کاچی با آرد گندم
مواد لازم | |
آرد گندم | 500 گرم |
روغن | 500 گرم |
شکر | یک کیلوگرم |
گلاب | نصف لیوان |
زعفران | یک مثقال |
آب | 10 الی 12 لیتر |
دستور تهیه:
- زعفران را در مقدار کمی آب دم کنید.
-
۱۰ الی ۱۲ لیتر آب را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
- شکر را به آن اضافه کنید و بهم بزنید تا حل شود.
- سپس شربت به دست آمده را از صافی رد و زعفران را به آن اضافه کنید.
- روغن را گرم کنید، سپس حرارت شعله اجاق گاز را کاهش دهید.
- به تدریج آرد را به روغنی که روی حرارت ملایم قرار دارد، اضافه کنید. دائما بهم بزنید تا آرد گلوله نشود.
- هنگامی که آرد سرخ شد، شربت را به آرامی به آن اضافه کنید و دائما بهم بزنید تا آرد گلوله نگرده و مایه یک دست شود.
- مرتب بهم بزنید تا کاچی به جوش آمده و روغن بیندازد.
طرز تهیه کاچی با آرد برنج
-
برای تهیه این دسر نباید آرد را به اندازهای که برای حلو سرخ میشود، سرخ کنید و فقط کافی است رنگ آن طلایی شود.
-
در مرحله هشتم در صورتیکه که آب دسر کم بود، میتوانید مقدار کمی آب جوش به آن اضافه کنید.
- در صورتی که میزان زعفران را کاهش دهید، رنگ دسر تا حدی شبیه به حلو خواهد شد.
-
کاچی آرد برنج، رنگ روشنتری خواهد داشت، بنابراین اگر این دسر را با آرد برنج تهیه کردید و رنگ آن روشنتر شد، نگران نباشید.