سوپ سیریکی از سوپ های متنوع و خوشمزه ایرانی است. این سوپ خوشمزه علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد برای بدن بسیار مفید است. می توانید در مجالس و مهمانی های خود نیز به عنوان پیش غذا از سوپ سیر استفاده کنید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر سوپ سیر تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه سوپ سیر در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم سوپ سیر | |
آب مرغ | ۲ لیوان |
سیر | ۵ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
آرد | ۱ قاشق غذاخوری |
سرکه | ۱ قاشق سوپخوری |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
فلفل سیاه | به اندازه کافی |
نمک | به اندازه کافی |
دستور پخت و طرز تهیه
ابتدا سیرها و پیازها را به صورت نگینی خیلی ریز خرد می کنیم. در ادامه درون یک قابلمه مناسب مقداری روغن مایع می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم ، سپس سیر و پیاز را اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا سیر و پیاز نرم شوند.
پس از اینکه سیر و پیاز طلایی رنگ شدند آرد را کم کم اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم. پس از ۲ دقیقه نمک را به همراه فلفل سیاه ، سرکه ، آب مرغ و ۲ لیوان آب ساده به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سوپ به جوش بیاید.
پس از مخلوط کردن زرده تخم مرغ در سوپ قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. در پایان پس از کشیدن سوپ سیردر ظرف سوپ خوری می توانیم آنرا با سبزیجات معطر مانند جعفری و ریحان تزیین کنیم.